martes, 29 de mayo de 2012

Corsers que ben guarnits se'n van de festa...




CARDONA A L'AVANTSALA DE LA FESTA!


Pregó primer de participació
Divendres 1 juny, al Castell de Cardona, de 22.00 h a 24.00 h


El proper divendres la ONG "Associació Sociocultural Firamàgica" presentarà un conjunt de propostes amb l'objectiu d'animar la participació dels ciutadans en les activitats de les properes edicions de la Fira Medieval "Festa de la sal". Aquest programa d'activitats és a l'avantsala de la Fira Medieval, fora del programa oficial.

L'acte es desenvoluparà al recinte del Castell Ducal del municipi, començant a la Col·legiata del Castell amb la presentació de les iniciatives:

  • La Màgia de la Sal: Nou àmbit comercial a la Fira Medieval "Festa de la sal" d'aquest any, per Bartolomé Bioque, professor de Metafísica i Psicologia Evolutiva, escriptor i conferenciant expert en Simbolisme.
  • La Sirena de la Sal: Recreació d'un mite de la Mar primigènia, per Enric Batiste, escriptor i professor especialista en la Coordinació de Processos de Comunicació i Participació. Estrena del curtmetratge La Sirena de la Sal, obra de videoart, de Lluís Galter, director de la premiada pel·lícula Caracremada.
  • Carlemany i els Paladins: Iniciativa de dinamització per a adolescents i joves mitjançant l'expressió artística i a partir de l'eix d'inspiració dels inicis de l'Edad Mitjana, el concepte d'Europa i la realitat/situació cultural, per Àngel Sánchez i Martínez, president de la A.Sc. Firamàgica, Educador Social i expert en dinamització sociocultural.

Presentació a càrrec d'Àngel Sánchez i Martínez.

Tot seguit es realitzaran uns cants espirituals perquè totes les persones presents puguin participar i beneficiar-se de la repercussió del cant en grup "musicoteràpia"; l'activitat serà propiciada pel grup de Gospel "Ninus Singers", i, en acabar, es farà una meditació col·lectiva amb l'objectiu d'harmonitzar-se i sintonitzar amb nosaltres mateixos, amb les persones que participin i amb la resta del municipi.

A partir de las 23.00h, s'iniciarà el Tasts Gastronòmic, preparat per l'excel·lent cuiner local, David Guitart, que ens oferirà una sèrie de propostes i creacions culinàries  per degustar acompanyades  de vins de la zona, casa Piteus, amb els quals brindarem per un futur més humà i just.
Per participar en aquesta darrera part del programa, prèviament s'ha de fer reserva i pagar 10€; el  "Tasts Gastronòmic" és de pagament.

Acabarem amb la conferència de la polifacètica artista Bianka Atwell, que ens oferirà una nova versió de la seva conferència multimèdia "Consciència de Manada". Bianca Atwell és una artista multimèdia que divulga una perspectiva personal de la ciència i no la ciència oficial. Autora del llibre Entra en la Mente del Planeta Tierra. Les seves conferències interactives són una forma totalment nova i original de divulgar la ciència a través de l'art i l'humor. Entrevista els científics del nou paradigma i escriu articles en diversos mitjans de comunicació.

4 comentarios:

U-topia dijo...

Ara sí. Ahir no es podia entrar...
Hi ha nervis??

Ptnssss

Enric Batiste dijo...

Els "nirvis" servirán com a esperons!!!


Ptnsss en la impaciència i l'esperança

U-topia dijo...

Tot anirà bé i tú gaudiras del moment segur.

Ptnssss

Unknown dijo...

AvantSALa! SALconduit assegurat!